Valborg

Den 2013-04-30, kl 16:51:06
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

Hello! Var meningen att jag skulle skriva några inlägg på datorn förut, men det har varit fullt upp idag så jag fick hoppa det. Nu sitter jag och Hanna på bussen påväg till Laxå, ska fira Valborg där ikväll. Hoppas ni mår bra!


Örebro

Den 2013-04-29, kl 17:09:23
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 1
Gina Tricot
Ikea
India (rengöring till piercingen)/ Kubiss

Hejhej! Var in till Örebro en sväng med mamma idag. Föst var jag hos optikern sen käkade vi på La Baguette. Hann in på marieberg en snabbis också. Detta blev det iaf! Ikväll ska jag kanske träffa Hanna och så måste jag göra klart mitt musikarbete.. Vi hörs!
 

Love it!

Den 2013-04-28, kl 18:03:32
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
 

Nytt

Den 2013-04-28, kl 14:05:13
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
       
Väska, skor Adidas Sport bh H&M
Nagelsaker, blusher, eyeliner H&M piercing Bullet No 1
Förvaringsbox Ikea
H&M
H&M
H&M, Monki
Cubus, H&M
Bikbok, Filippa K, H&M
Reebok, Adidas
H&M
Bikbok
Zara
Tiger Of Sweden
H&M
H&M
MTWTFFS
 
Detta är en del av det jag fick med mig hem från Stockholm! Det som jag inte tagit kort på är lite linnen, sportkläder och några pyamaser. Dock har jag verkligen inte köpt allt, det enda jag köpt är sakerna på de tre första bilderna, resten har jag fått av min kära syster. Den kornblå klänningen är jag verkligen helt kär i och ska ha den på skolavslutningen. Nu ska jag gå ut i det fina vädret, ha det bra!

På tåget

Den 2013-04-27, kl 16:49:51
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

Hej! Nu sitter jag på tåget påväg hem. Ska bli skönt att få komma hem men vill ändå stanna i min favoritstad. Han gå en snabbis på stan idag också och jag köpte en till bodysplash på hollister och så köpte jag en piercing. Kanske kommer ett inlägg ikväll, annars kommer det imorgon!


Friday!

Den 2013-04-26, kl 15:53:00
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 3
 
Hej! Jag gjorde ett inlägg tidigare idag på mobilen men det publicerades tydligen inte (blogg.se appen fungerar nästan aldrig). På praktiken idag hade vi "sportshour" vilket innebär en timme med valfri träning. Jag gick en långpromenad i Solna medans de andra spelade fotboll. Ikväll ska vi på bio och käka lite, ha en bra fredag allesammans! 

En närmare bild på mitt nya linne. Från Divided.

Peak Performance

Den 2013-04-25, kl 20:03:48
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

Hola! Kom nyss hem efter att ha käkat på en restaurang vid Slussen. Det har varit en låång dag idag.. Men jag fick mycket gjort på praktiken. När vi slutat åkte vi till Frihamnen och var på Peak Performance's utförsäljning. Jag hittade ingenting, men jag köpte en eyeliner igår btw. Nu ska jag ta en dusch, imorgon blir det bio eller bowling.


Onsdag

Den 2013-04-24, kl 21:39:45
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

När jag slutat idag åkte jag in till stan och träffade Frida och Julia en snabbis. Efter det gick jag och kikade i lite affärer sen träffade jag min syster. Vi mötte upp Samuel på söder och käkade på en jätte mysig thai restaurang och nu tittar vi på Fucking Åmål haha. Ska sova snart, godnatt readers!


Reebok

Den 2013-04-24, kl 09:07:40
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Hello! Finns inte så jätte mycket att göra på praktiken idag så jag fick en halvtimmes "göra vad jag vill". Klockan halv tio ska jag med på något möte. Mår inte så jätte bra idag faktist, lite trött och ont i huvudet. Har nog inte riktigt vaknat än känner jag. Igår var jag ju ledig så på eftermiddagen gick jag, Nathalie och Samuel en promenad till Hammarby Sjöstad. Där var vi inne på Adidas och jag köpte ett par skor och en träningsväska, visar er när jag kommer hem vilket blir på lördag kväll men bloggar säkert på söndagen istället. Efter praktiken idag funderar jag på att ta vägen förbi stan och köpa en eyeliner.. Får se hur det blir med det! Ha en bra dag amigos.

Ledig idag!

Den 2013-04-23, kl 11:33:26
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

Idag är jag ledig för mamma, pappa och farmor kommer hit. De ska käka lunch här sedan ska de skjutsa farmor till Arlanda för hon åker till Brasilien i eftermiddag. Igår fick jag åka hem lite tidigare så jag gick på stan ett par timmar. Var inne på hollister och köpte en bodysplash och så köpte jag ett rouge på HM. Har fått en stor hög med kläder av världens bästa syster också, visar er när jag kommer hem! Ha det bra!


Stockholm

Den 2013-04-21, kl 22:36:00
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 1
 
Dagen har varit toppen! Kom fram med tåget klockan halv ett ungefär. Vi handlade lite mat sen åkte vi hem och käkade. Efter det åkte vi till söderstadion och kollade på match! Hammarby-Örebro och Bajen vann såklart ;) Nu på kvällen har vi tittat på The Hunger Games och baka snart sova.. Är jätte trött! Imorgon blir det upp tidigt för att åka till Solna på prao. Ha det bra! 

Vår

Den 2013-04-21, kl 09:34:40
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Var iväg till stugan en sväng igår och knäppte lite bilder, hinner inte lägga upp alla nu tyvärr. Om några minuter ska jag åka till tåget! Ska bli jätte roligt, vi får se hur mycket jag hinner blogga.. Blir säkert några mobilinlägg iallafall. Ha det bra mina vänner!

Lite nytt!

Den 2013-04-20, kl 17:26:55
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Mascara Volume Million Lashes Excess // Nagellack/ Läppstift Nordic Cap Of Sweden
 
Köpte det här i tisdags! Förlåt för lite dålig uppdatering, har haft fyra prov den här veckan så det har vart lite ont om tid. Imorgon åker jag till Stockholm för en vecka med prao igen, ska bli skönt att slippa skolan lite!

Am- kort!

Den 2013-04-16, kl 22:08:47
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

That's right breeees


Fullt upp

Den 2013-04-15, kl 21:46:22
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Har verkligen haft fullt upp hela dagen. Har fyra prov den här veckan så har suttit länge idag. Imorgon ska göra en speciell grej, men vill inte skriva ut här vad det är än. Bloggar mer när jag får tid, puss!

Daniel Wellington

Den 2013-04-14, kl 18:11:18
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Jag är med och tävlar om en klocka, var med du också! KLICKA HÄR

Fråga på!

Den 2013-04-14, kl 14:39:08
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
 
Det är söndag och jag har inget speciellt för mig så: http://ask.fm/jenniferposth

Palladium eller converse?

Den 2013-04-13, kl 23:34:00
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 1
 
Har nästan bara använt converse de senaste åren och tänkte köpa ett par nya svarta snart.. Men jag vet inte om jag ska köpa ett par Palladium istället. Vad tycker ni, Palladium eller Converse? 

My own

Den 2013-04-13, kl 20:16:50
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Har helt glömt att visa er den här klänningen! Gjorde den i slöjden för ett tag sedan och den kommer nog bli väl använd i sommar. 

Favoriter

Den 2013-04-13, kl 20:05:34
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
 
Kan ju inte annat än sakna sommaren nu.. Jag menar, snö i mitten på April? Här är iallafall mina favorit shorts! 
De svarta med nitar och usa shortsen har jag gjort själv! Nitarna köpte jag på Panduro och de andra gjorde jag i slöjden. De mintgröna och färgglada kommer från Bikbok. 

Nageltips

Den 2013-04-11, kl 20:53:51
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 2

Det har ju blivit väldigt inne med matta nagellack, right? Jag tycker det är jätte snyggt! Men om du som jag inte vill köpa ett eget så kan man faktiskt göra det hemma själv. Allt du behöver göra är att koka en kastrull med vatten, och när du målat på ditt andra lager med nagellack så håller du det över ångan dom blir när vattnet kokar. Klart! Enkelt va?


Bikini Heaven

Den 2013-04-11, kl 17:47:14
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 2
Från H&M
 
Är helt kär! Herregud vad fina.. Vill ha allihopa!
De senaste dagarna (tisdag, onsdag, idag) har spenderats i soffan. Har fått något virus och skulle egentligen gå till skolan idag men var inte alls pigg imorse. Jag får lite smått panik här hemma med tanke på att jag missar saker i skolan, hatar sånt. Nu ska jag försöka plugga lite och så får jag hoppas på att jag kan gå imorgon. Ha en bra kväll! 

Ny favorit

Den 2013-04-10, kl 17:52:55
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 5
Nicki Minaj - Pink Friday 

Fick den här parfymen idag i lite sen födelsedagspresent. Jag tycker den luktar otroligt gott! 

Favoriter

Den 2013-04-08, kl 18:28:00
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 1
Björn Axén styling powder // Rusk W8less Värmeskydd//
Loreal Elvital Balsamspray // Proffs Organoil // Oriflame Booster Spray //
 
Vill tipsa om dessa hårprodukter. Tycker om allihopa och det är de här produkterna jag använder dagligen. När jag har duschat tar jag alltid i balsamspray och oljan och när jag ska göra i ordning håret använder jag de andra produkterna. 
Förövrigt idag så har jag pluggat, vi har matteprov på onsdag så det är bara att köra på. Ska snart ut på en promenad med Hanna. Ha det bra, kram!

10 saker

Den 2013-04-07, kl 15:33:20
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 3
10 saker du kanske inte visste om mig: 
1. Jag är väldigt kreativ och älskar allt som har med kreativitet att göra, speciellt gillar jag syslöjd där jag får designa mina egna kläder.
2. Jag vet inte än vilken linje jag ska gå på gymnasiet. Jag har alltid sagt förut att jag vill gå frisör eller kläder & mode på virginska. Men nu är jag inte så säker längre.. Jag vill gå i Örebro iallafall. 
3. Jag har ganska svårt att bli riktigt kär. 
4. Jag avskyr när folk ljuger. Det kvittar om det är om små saker, tycker att det är otroligt onödigt och fegt. 
5. Jag är nästan hundra procent säker på att jag kommer flytta till Stockholm när jag gått ut gymnasiet. Känner mig verkligen hemma när jag är där.
6. Jag är en väldigt ärlig person. 
7. Jag är en av få tonåringar som nästan alltid har städat på mitt rum. Kan inte gå och lägga mig om det är kaos i mitt rum för då måste jag snabbt plocka i ordning hehe.. Kanske låter lite pedantiskt men så illa är det inte.
8. Jag sjunger typ jämt och i duschen ska vi knappt snacka om.. Där tar jag verkligen i för kung och fosterland! 
9. Jag har väldigt mycket kläder men ändå har jag lika svårt varje kväll att bestämma vad jag ska ha på mig dagen därpå.
10.Jag har ganska varierad musiksmak, tycker om det mesta förutom typ opera, hårdrock och sånt där. 
 
Insåg nu att jag börjar alla meningar med ''jag'' haha.. Men nu kanske ni vet något mer som ni inte visste om mig! Nu måste jag plugga, ska plugga både matte och till teoriprovet. Ha en bra dag!

Merskal.se

Den 2013-04-02, kl 20:11:55
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 2
Kan aldrig få nog av Iphone skal! Funderar starkt på att klicka hem något av dessa. Från Merskal.se.

Wet n Wild Palette

Den 2013-04-02, kl 18:29:27
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

Ullared del 2

Den 2013-04-02, kl 17:32:16
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

April

Den 2013-04-01, kl 14:58:39
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Shit vad fort allt går, kan knappt fatta att det redan är april. Hoppas verkligen att våren kommer snart, är så himla trött på vinter och snö. Från och med nu tänker jag skita i om det är 40 minusgrader ute, jag ska ha skinnjacka iallafall!! Så det så. Nu ska jag iallafall ta på mig min skinnjacka och gå ut och gå en sväng! Ciao
will.i.am – #thatPOWER - Klicka på länken för att lyssna på Spotify! 

Lovet

Den 2013-04-01, kl 13:00:43
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Påsklovet har verkligen varit jätte bra! Eftersom jag inte bloggat så mycket tänkte jag bara skirva lite snabbt om vad jag sysslat med:
fredag: var med Hanna och Fia, sen sov Fia hos mig 
lördag: åkte till Laxå och sov hos Fia med Hanna 
söndag: gjorde inget speciellt
måndag: var barnvakt åt mina kusiner sen sov jag hos Fia igen. Frida kom på kvällen också. 
tisdag: åkte till Örebro och shoppade med Fia, Frida och Hanna. Sen sov vi hos Fias pappa.
onsdag: Åkte en snabbis till marieberg på morgonen och sen in till stan igen. Där var jag till optikern och så piercade jag mig. 
torsdag, fredag: tog det lugnt, tror inte att jag gjorde något intressant!
lördag: var med Hanna
söndag: ullared
idag: ska fixa lite hemma och gå i det fina vädret tänkte jag!

Ullared del 1

Den 2013-04-01, kl 12:42:58
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Som en del av er nog vet så var jag till Ullared igår! Det brukar inte finnas så mycket snygga kläder men igår fanns det verkligen hur mycket snyggt som helst! Har nog aldrig hittat så mycket fint men man kan ju inte köpa allt man vill ha direkt. På bilderna ovanför ser ni vad jag fick med mig för kläder hem. Köpte en mintgrön kjol också som jag tänkte ha på skolavslutningen, lite tidigt kanske men jag tyckte den var jätte fin. Kommer mer bilder på vad jag köpte senare idag eller imorgon. Ha en bra dag!

© Headerbilder från Wallpapers Wide