Bloggpaus

Den 2014-01-31, kl 19:50:37
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

Meddelar tyvärr att jag behöver ta en bloggpaus, vi får se när jag kommer tillbaka! Kram

Elf & Stockholm

Den 2014-01-27, kl 15:16:42
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Gjorde en ganska stor beställing från Elf kring jul, mest borstar faktiskt. Är super nöjd med allihopa! 
För drygt en vecka sedan blev det en halft spontantripp till Stockholm också! Hade det jätte bra och köpte ett par jeans på Hollister som jag trivs jätte bra med, samt lite andra välbehövda saker. 
 
 
 

Craycray.se

Den 2014-01-26, kl 17:48:08
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0


Tycker att ni som är lika intresserade av smink som jag borde ta en titt på craycray.se! De säljer produkter som är svåra att få tag på i Sverige och jag vill ha typ allt!

Monday

Den 2014-01-13, kl 17:39:51
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

Gammal bild

Hej på er! Allt bra? Jag har mått lite sisådär idag.. Efter skolan åkte jag och mamma direkt till Hallsberg och simmade. Det gick bra till en början och jag simmade 50 längder idag, men efteråt när jag skulle duscha blev jag heeelt svimfärdig. Vad som hände sen behöver jag inte gå in på hehe. 
Nu är jag hemma och ska ta tag i pluggandet lite, även fast jag bara har lust att gå och lägga mig. 

Ginatricot

Den 2014-01-11, kl 19:37:46
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0


Personligen tycker jag att det blir mycket lättare att träna om man har lite roliga kläder på sig! Jag är speciellt sugen på den rosa med långa ärmar faktiskt. 

140107

Den 2014-01-07, kl 17:39:03
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0


Hej på er! Idag försökte jag komma upp skapligt.. Gick sådär dock. Har verkligen vänt helt på dygnet och kommer vara död imorgon. Skulle ju vara rätt skönt att sova efter plugget imorgon men då ska jag in till Örebro och gå en handledarkurs så jag äntligen får börja övningsköra! 
Idag var jag och mamma till Hallsberg och simmade igen och det går bara bättre och bättre. Jag blir så mycket piggare när jag tränar. Jag och några amigos var till Gustavsvik i söndags också och det var ju nice! Nästa vecka kör både dansen och boxningen igång och jag är as taggad! Har verkligen hittat motivationen nu. Hoppas ni mår bra, kram! 

Nyårslöften 2014

Den 2014-01-03, kl 14:58:00
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
 
Mina nyårslöften i år är inte så jätte tydliga eller hur man ska säga. De handlar om hur jag känner mig och hur jag vill känna mig. Det är faktiskt första året jag har lite nyårslöften, jag kan ibland tycka att det är lite överskattat och överdrivet. Här är iallafall mina: 
♥ Efter jul slutade jag med godis och sådant helt. Sedan dess har jag faktiskt inte ätit något ''onyttigt'' och rört på mig varje dag. Ännu en som ska gå ner i vikt tänker ni, men så är faktiskt inte fallet. För mig är inte det viktiga vad som står på vågen, utan hur jag känner mig. Jag vill ha bättre kondition samt vara pigg hela dagen och jag vet att om jag äter bättre mat och rör på mig ännu mer så kommer jag uppnå mina mål.
♥ Jag ska säga ja till mer. Ja till att hitta på saker, ja till att testa nya. Ja till det mesta helt enkelt.
♥ Jag vill vara riktigt lycklig, sådär så att man känner att allt är perfekt. Jag tror de flesta förstår vad jag menar här, jag vill vara jättesuperdupermega kär.
♥ Jag vill också vara lite mer personlig i bloggen. Min blogg är ju väldigt ytlig, och jag gillar ju verkligen smink & sånt men ni ska få läsa lite mer om hur jag mår och vad jag tycker.
 
 

New Years Eve

Den 2014-01-01, kl 15:44:45
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
 
Hade en bra nyårsafton igår men idag är jag jätte trött. Därmed händer det ingenting speciellt idag, har och ska bara ta det lugnt. Tänkte iallafall ta en promenix snart och få lite frisk luft! Hoppas ni hade det bra igår och inte är allt för slitna idag haha, kram!
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide