onsdag

Den 2013-02-27, kl 17:33:57
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Hola amigos! Har inte blivit så mycket uppdatering denna vecka.. Har så himla mycket läxor så det går ju i första hand såklart. Men jag tänkte iallafall slänga in ett inlägg och säga att jag lever! Tänkte fixa ett inlägg imorgon om hur jag gör rent min hud och sådär. Börjar redan bli skoltrött.. Vill har helg typ, nu!! 
Ha det så bra, adios. 

Svar

Den 2013-02-24, kl 18:08:27
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Hej jennifer! Din blogg är helt underbar! Läser den vare dag! Rengör du ditt ansikte ofta? På bilderna du lägger upp har du så himla fin och ren hud! Du borde inte ta hål i naveln! Det är det värsta jag har gjort i hela mitt liv! Big mistake! Min gjorde as ont i flera månader och man fastan i tröjan och allt annat sånt där! Det är så många som tar hål att man blir "unik" om man inte har det! Ha det så bra och blogga varje dag! 
Kram Ebba:D
 
Svar: Hej! Tack så jätte mycket! Kul att det är någon som gillar min blogg ;) 
Grejen är att jag aldrig har haft några större problem med finnar och sånt. Det är klart att jag får det ibland (då får jag lite panik haha). Men jag rengör mitt ansikte när jag tvättar bort mitt smink och sådär. Jag kan göra ett inlägg nu i veckan vad jag använder för produkter. Tack för din kommentar, kram! 

lördag

Den 2013-02-23, kl 18:32:46
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 1
Har vart med Hanna hela dagen idag. Vi har gått en sväng och så var vi hemma hos henne lite. Vet inte hur det blir ikväll, om hon sover hos mig eller om jag ska sova hos henne, vi får se! Imorgon är det sista dagen på lovet också.. Jag har ju varit sjuk i två veckor nu så har inte hunnit med att göra så mycket. 
Förresten, ska jag ta hål i naveln eller inte? 

NEW

Den 2013-02-22, kl 22:06:00
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Fick dessa otroligt fina skal av Hanna i födelsedagspresent. De kommer från H&M och Telenor.

fredag

Den 2013-02-22, kl 22:02:44
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Hello! Idag har jag vart med Hanna hela dagen. Vi har väl inte gjort något speciellt (som vanligt..). Vi var ute och tog lite kort med det var så himla kallt så vi gick in igen. Hon sover här ikväll, imorgon kommer Mr.X ;) 

torsdag

Den 2013-02-21, kl 17:30:04
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

Hello! Fick lite skäll av Hanna för att jag inte bloggar.. Så ja, varför inte? Igår var jag på moppe kurs i åtta timmar. Det var segt men det är skönt att jag har det gjort nu iallafall. Nu är det bara körning och skrivning kvar.
Nu sitter jag hos Hanna och vi är ju sjuka båda två så vi har inte gjort något speciellt. Imorgon får vi se vad som händer, skulle till Gustavsvik egentligen men det blir nog inte så.


Wanties

Den 2013-02-17, kl 19:24:00
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0

//H&M
 
Är väldigt tränings sugen nu men kan ju inte göra så mycket eftersom jag är sjuk.. Så irriterande!! 

söndag

Den 2013-02-17, kl 12:14:53
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Igår mådde jag faktist lite bättre så jag va med Hanna, Frida och Ebba. På kvällen sov jag hos Hanna och vi hade mellomys. Kan dock inte säga att vi tittade så mycket på själva melodifestivalen.. Tyckte nog inte att någon låt bra bra. 
Idag ska jag fixa en ny design hade jag tänkt mig, vi får väl se hur långt jag kommer. 
Ha en bra dag!

feb 15

Den 2013-02-15, kl 12:23:48
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Hello! Satt nyss och kollade runt lite på HM's hemsida och hittade den här fina jackan. Fin va? Jag tycker nog att den blåa är snäppet snyggare än den gröna.. Kanske beställer den, vi får se. 
Ja vad har jag sysslat med i veckan då? Jag har åkt fram och tillbaka till vårdcentralen och legat halft medvetslös hemma. Har varit jätte sjuk och det har verkligen satt sig i mina luftrör vilket gör att jag har jätte svårt att andas och med astman och sådär.. Inte alls kul! Men mår faktist lite bättre idag men mådde ändå inte tillräckligt bra för att gå till skolan. Åh.. Jag hatar verkligen att missa saker.. Får ju panik här hemma.
Nog om det! Nästa vecka är det sportlov och då ska jag gå moppekursen inne i Örebro! Måste erkänna att jag är lite nervös.. 
Ha en bra fredag! 

STAY

Den 2013-02-15, kl 11:28:29
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Stay - Rihanna

Måste tillägga att jag tycker låten och musikvideon är helt fantastiska! Går inte att beskriva, otroliga.

15!

Den 2013-02-12, kl 07:47:08
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0


Helgen

Den 2013-02-10, kl 18:31:44
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
 
Helgen kunde inte blivit bättre! I fredags hämtade Timmy mig efter skolan och vi åkte in till örebro. Där var jag hos optikern igen och det gick dock inte lika bra.. Efter det så fixade jag min klocka och köpte ett par jeans och ett halsband. Har ingen bild på jeansen men det blev ett par svarta från Dr.Denim. Igår var det kalas och hela tjocka släkten kom. Fick mest pengar men också biobiljett och present kort på marieberg. Smyckeshängaren+örhängena fick jag också av släkten. Dagen avslutades med melodifestivalen och jag säger bara Anton Ewald<3 
Idag fick jag presenter av mina syskon. Fick en Marc Jacobs♥ väska och jätte fina linnen, precis min stil också! Kan knappt beskriva hur glad jag blev när jag fick väskan.. Nu ska jag duscha och fixa lite inför morgondagen. 
 

Saturday Inspo

Den 2013-02-09, kl 21:53:00
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0


iphone

Den 2013-02-05, kl 18:02:47
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
 
Hittade nyss dessa skit snygga skal, från fyndiq. LÄNK
Har inte varit särskilt aktiv här på bloggen, men har både matteprov och kemiprov denna vecka. Skolan kommer ju före detta så tyvärr får jag endast slänga in ett inlägg när jag har tid/ork. Nog om det, sportlovet kommer ju snart så jag kan säkert uppdatera mer då. 
 
Jag tycker den här låten är jätte bra! Tror den är ganska gammal, men vad spelar det får roll?

Klockor

Den 2013-02-02, kl 14:19:49
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Detta är alla mina klockor! Den senaste(den silvriga) fick jag av min syster förra helgen. Dock är den lite stor så ska försöka korta den lite. Tycker om alla, det är bara någon jag aldrig använder. 
 

VS

Den 2013-02-01, kl 20:03:40
Filed in KÄRA DAGBOK | Kommentarer: 0
Hello! 
Sitter just nu och kikar runt lite på vs hemsida.. Jag kan ju säga att jag blir rätt frusterad för det är så mycket jag vill ha men tror inte min plånbok klarar av det. Jag ska nog iallafall beställa en mist! Idag hade vi spanska prov i skolan, det gick väl okej men har varit jätte trött hela dagen. Mår inte riktigt på topp, blir svimfärdig och yr då och då. Antingen är det för att det varit mycket den här veckan, eller så är jag på väg att bli sjuk igen. Känner att jag förtjänar en lång sovmorgon imorgon.. I helgen blir det tyvärr plugg, har både matte och kemi prov nästa vecka. Imorgon ska jag och några tjejer till Linnéa. Ska bli mysigt!
Nu är drygt en vecka kvar tills jag blir 15 förresten, kul kul!

© Headerbilder från Wallpapers Wide